Bestil maleri efter foto

Ønsker du at få foreviget dit kæledyr på lærred eller har du andre ønsker til et maleri, er dette en opgave jeg vil elske at udføre.

Jeg tilbyder derfor at male personlige malerier efter dit tilsendte foto. Det er nemt at bestille og du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Jeg maler med akryl samt olie, du kan vælge hvilken type maling du ønsker og ellers kan jeg vælge jeg hvad der passer bedst til det ønskede maleri.

For at få malet dit drømmebillede, kræver dette blot et tilsendt foto, samt information om hvorvidt du har ændringer til maleriet, hvilken størrelse, samt baggrund du vil have. Se min vejledning nederst på siden.

Vejledende prisliste:

Priser gældende fra Juni 2021

40x40cm: 1600kr

50x50cm: 2200kr

60x60cm: 2700kr

Der vil forekomme ekstra tillæg ved ekstra detaljeret pels struktur

Ønsker du en anden størrelse end de ovenstående, kan jeg lave lige den størrelse du ønsker(i hele mål).

Ovenstående pris er for ét dyr per billede. Ønsker du flere dyr per billede, tillægges der 50% af billedets pris oven i.

Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud på netop dit drømmemaleri. Dette kan du gøre under “Kontakt”. Jeg vil altid give en slutpris på maleriet
inden jeg går i gang, så der vil ikke opstå pludselige tillæg undervejs.

Obs. Prisen er altid plus porto, men du er altid velkommen til at afhente dit maleri hos mig i 2800 Kongens Lyngby.

.

 

Vejledning til bestilling af eget maleri

Krav til fotoet:

– Et skarpt foto, med god kontrast imellem lys og skygge, da det giver mere dybde i det færdige maleri. Dette vil sige, at der skal være lyse og mærke områder på billedet, for bedst muligt at opnå en 3D effekt.

– Høj opløsning (ved for lav opløsning bliver det svært at få detaljerne med)

Jeg kan:

– Fjerne forskellige forstyrrende elementer fra billedet, f.eks. en trense fra din hest, og kan også i et lille omfang tilføje noget til det. Spørg endelig hvis du vil vide mere!

– Lave den baggrund du gerne vil have f.eks. sort baggrund, selvom det originale billede ikke har en sort baggrund.

– Male med pelsstrøg, dog med forbehold, da det kræver at billedet er i god kvalitet.

Opstart af maleri samt tid:

 

Jeg tager 50% af maleriets pris i depositum og de resterende 50% ved modtagelse/afsendelse af maleriet.

Det det tager mig omkring 2 uger at male et billede i en lille størrelse. Det vil derfor tage længere tid, jo større det er. Da jeg går meget op i at fordybe mig i maleriet og fange motivet helt korrekt, vil jeg ikke kunne love et færdigt maleri på to uger. Det er vigtigt for mig at maleriet bliver det helt rigtige for dig, frem for at få det færdigt på kort tid.  Det er derfor en god ide, at sætte lidt tid af når man bestiller, da det er jo et maleri man forhåbentlig skal se på hver dag.